Besökare: 47 Okända

Bilder (56)

Kära besökare!matsfotarmats syns inte pga felaktighet

 

Fotografering är en av mina passioner och jag vill gärna dela med mej av de gåvor jag blir serverad vid möten med världens form.

Och du, min käre besökare... de flesta bildspelen är gjorda för att titta på med huvudet lite på sned... dvs jag kan inte hålla kameran rakt och jag orkar inte gå igenom och räta upp alla bilder just nu, så huvudet på sned...

Om du pekar på en bild och det blir en hand som muspekare , klicka på bilden så öppnas ett bildspel. Detta gäller i princip alla bilder du ser.

Bläddra gärna med piltangenterna, pekar du i nederkant av bildspelet kanske du får upp en list med miniatyrer som du kan snabbläddra i.

Ha gärna din webläsare maximerad i storlek!

Forsärlan bygger bo på min tomt och den är inte lätt att få syn på.
Här är en video som visar hur ekorren Eka sköter sin hygien efter maten, säkert helt i sin ordning för en ekorre.
Här är en video som visar hur ekorren Eka äter från en senapsskål som ska bli hennes egen matskål. Vi börjar med att bjuda på Annys sockerkaka så Eka förstår att det här är rätta stället att äta på.
Här är en video som visar hur ekorren Eka äter från fågelmatarna genom att hänga i bakbenen för att nå ner till öppningen på fågelmataren. Hon visar senare en bra förmåga att balansera på slak kedja.
15-09-28

Ale ekorre

Av
Denna flitiga gäst var en udda fågel vid fågelmataren där solrosfrön serveras. Nu för tiden har hon fått en egen senapsskål att äta från, hon tar av locket själv och äter tills hon blir nöjd eller störd, resterna tar småfåglarna hand om. En skata har också lärt sej att öppna locket så det har blivit lite konkurrens. Men Eka som hon fått heta har fått en ny matare på ett pilträd vid verandan. Förhoppningsvis kommer lite video på upplärningen att hantera mataren snart att finnas tillgänglig här i närheten. Lite andra filmer finns också då Eka är en riktig linslus.
En dag fick jag chansen att få mitt onda knä på bättre tankar, på vägen till Hälsans hus linkade jag förbi dessa vyer, som skulle visa sej bli de sista bilder jag tog av huvudstaden förutom något foto från själva flytten från Spånga.
Sida 1 av 10