Besökare: 160 Okända

Huvudled

Av  10-10-22
Betygsätt den här artikeln
(0 röster)

Har tagit 2 dagars semester för att få tid att fundera på livet, andas, komma till ro samt hinna ikapp!

Det senaste halvåret har varit ganska turbulent och satt sina spår och nu är det dags att kolla in vilka vägar jag befunnit på.halkigt

I mitt arbete reser jag mycket, möter nya människor och där mina prestationer såväl skapandet av nya relationer på nåt sätt ger mig massor av energi. Även på fritiden möter jag nya och gamla vänner att umgås och glädjas med. Denna energi får sitt utlopp när jag kommer "hem", jag ger tid och närvaro till nära och kära, jag skapar i toner, färg, text och dialog, jag drömmer och fantiserar och bara är!

Någon gång kan ett möte utvecklas till något så ovanligt som kärlek, en gudomlig kraft när den är tvåsam, men plågsamt förödande om den inte besvaras. Så kärlek kan ge energi att ta ner månen, och den energin är lätt att ta "hem", men den obesvarade kärleken ger ingen energi att ta "hem"..... ja, man hittar inte hem helt enkelt.

Så, en självklar fråga är hur undviker man kärlek i fortsättningen? Och det självklara svaret är.... det går inte! En del blir så rädda för den att de skyddar sig och flyr den om den råkar komma för nära.... Ja, det är slirigt på vägarna, målet är att hitta hem så kör försiktigt men kör inte om du är rädd!

Läst 5186 gånger Senast ändrad 10-12-09
Ingela Holmgren

Vän genom gemensam vän som fastnade för din vän!!!!

Mer i denna kategori: « Hösthosta Tomten »

1 kommentar

  • Kommentarlänk Ingela Holmgren 12-08-30 av Ingela Holmgren

    Livets väga är inte bara att snabbt komma från A till Ö genom att använda sig av den snabbaste och enklaste vägen.... små underbara avstickare förgyller livet.... fast idag så tar jag E4an till den kongeliga hufvudstaden för att lyssna till ett av världens bästa live-band.... Coldplay!!!!

    Rapportera

Lämna en kommentar

Provar att öppna kommentarer igen. Välkommen att kommentera kreativt!